PEUTERDORP IN BS SCHEPELWEYEN

Met ingang van 12-11-2018 zijn  Kiekeboe en Olke Bolke met hun peuteropvang gestart in basisschool  Schepelweyen. Nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Maak een afspraak om eens te komen kijken.

Voor meer informatie over Peuterdorp kunt u terecht op de volgende pagina :    Website Peuterdorp 
Voor de directe link naar de aanmeldpagina: Aanmelden kinderen 

Hieronder vindt u meer informatie over Peuterdorp:

Peuterdorp bestaat uit twee Stichtingen; Peuterdorp Valkenswaard en Peuterdorp Cranendonck. Het is een onderdeel van de voorschoolse voorzieningen in beide gemeentes en het is een plaats waar twee tot vier jarigen met leeftijdgenootjes kunnen spelen en zich ontwikkelen. Op onze peuteropvang locaties krijgen peuters een goede voorbereiding op de basisschool. Alle  locaties zijn inhoudelijk verbonden aan een basisschool. Onze visie is: als kinderen spelen, leren ze!

Op een peuteropvang spelen peuters onder begeleiding van twee gekwalificeerde leidsters op een groep van maximaal 16 kinderen. De leidsters zorgen voor een uitdagende speel en leeromgeving die voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen voor kinderopvang en peuterwerk.

We laten kinderen met diverse spel en ontwikkelingsmaterialen kennis maken. Al deze materialen zijn afgestemd op hun leeftijd en ontwikkeling en dagen peuters uit tot spel.  De peuteropvang biedt een rijke speel en leeromgeving die de peuters inspireert en de kinderen een goede voorbereiding op de basisschool geeft.Peuterdorp is een erkend leerbedrijf. U zult binnen onze organisatie regelmatig leerlingen van het ROC en WERE DI tegenkomen.

.