Wist u dat......

...Veel  scholen al oriëntatiemiddagen organiseren? Wat fantastisch was het om te zien dat zoveel kinderen zich ingeschreven hebben voor de oriëntatiemiddagen op verschillende VO-scholen. We kunnen niet wachten om de enthousiaste  verhalen de komende dagen terug te horen. 

...het schoolfruit-project al weer begonnen is? Zoals u in de Schepelweyzer heeft kunnen lezen zijn we weer begonnen met het schoolfruit.  Wij eten het fruit dinsdagmiddag na de gymles, woensdagochtend en donderdagochtend. Deze week i.v.m. de studiedag op vrijdag.

...dat de fietsenstalling verplaatst is? We merken dat veel kinderen op de fiets naar school komen. De ruimte om alle fietsen te parkeren is beperkt. We willen vragen om de kinderen alleen op de fiets te laten komen als dat echt nodig is. (Als ze verder van school af wonen of omdat ze na schooltijd meteen ergens naar toe moeten) Zo blijft het voor ons mogelijk om de fietsen goed te kunnen stallen.

....de kinderen zich allemaal hebben ingeschreven voor het houden van een boekbespreking? In de klas hebben we samen de succescriteria voor het houden van een goede boekbespreking opgesteld. Deze kunnen de kinderen teruglezen in google Classroom. De kinderen hebben de opdracht gekregen de datum allemaal in hun agenda te noteren.

....wist u dat maandag de lootjes voor de surprise getrokken worden. In een begeleidende brief die maandag mee naar huis gaat wordt dit verder toegelicht.

 

Terug naar overzicht