Periode 1

Vorige week zijn wij rustig van start gegaan en hebben we kennis gemaakt met de verschillende soorten vakken. Deze week gaan we knallen, want het is nu groep 6 en er moet veel geleerd worden!

Zoals in het vorige bericht aangegeven hebben de kinderen een doelenmapje gekregen met de doelen. Deze doelen staan nu ook op de website (in groep 6a, documenten), zodat u thuis op de hoogte bent van de lesstof/toetsstof en ook kunt oefenen met uw kind.
De doelen van de eerste periode worden natuurlijk getoetst. Voor rekenen blok 1 zal de toets in de week van 16 september plaatsvinden. Taal en spelling zal thema 1 in de week van 9 september plaatsvinden. 

Thuis kunnen we inloggen op Junior Einstein om te oefenen. In de weektaak staan opdrachten klaar wat we in die week leren en je kunt vrij oefenen. Wanneer je thuis vrij oefent wil ik jullie vragen om niet de dingen van groep 6 te oefenen, maar juist oefeningen te herhalen van groep 5. Dit om te voorkomen dat kinderen al iets gemaakt hebben als ik het in de weektaak wil zetten. 
Graag wil ik jullie ook vragen of de tafels thuis weer geoefend kunnen worden en daarbij ook de deelsommen. Dit hebben ze heel veel nodig in groep 6.

Mochten er vragen zijn over de doelen/lesstof of zou je extra informatie hierover willen dan kunt u altijd binnen lopen of mailen.

Terug naar overzicht
Groep 6a

Periode 2

De eerste toetsen zijn geweest en de eerste punten hebben ...

Groep 6a

Van start!

De eerste week is alweer voorbij. We zijn goed van start ...

Groep 6a

Back to school!

Nog een weekend en dan gaan we van start! Het lokaal is al ...