Informatie

Inmiddels alweer week 7 voorbij. Nog 1 week en dan kunnen we genieten van een welverdiende vakantie. Nog even ter herinnering:
- Maandag is er geen gym, in verband met het IVN. We komen om 13.00 uur eerst in de klas om wat spullen te pakken en fietsen dan meteen aan. Iedereen fietst mee! Ik heb genoeg hulpouders en we gaan er een gezellige middag van maken.

Nog een aantal mededelingen:
- Een aantal kinderen hebben hun weektaak mee naar huis gekregen, omdat deze niet af was, omdat ze met andere dingen bezig zijn geweest. Ze hadden genoeg tijd hiervoor gekregen.
- We zijn begonnen met de presentaties van geschiedenis. Wat een mooie presentaties zijn er gemaakt! We hebben nog niet iedereen gehad, maar die komen in ieder geval voor de toets (woensdag 10-10-18) aan de beurt. De kinderen hebben een samenvatting en een begrippenlijst mee naar huis genomen om te leren.
- Uw kind kan op verschillende manieren leren, denk aan een woordweb/mindmap maken, een tekening maken, samen lezen en elkaar overhoren bijvoorbeeld. Ga samen op zoek naar de juiste manier voor uw kind.
- We hebben woensdag de opening van de Kinderboekenweek gehad en zijn begonnen met een boek van Roald Dahl: De reuzenperzik. Wat een verhaal zeg met die twee tantes.
- De verjaardagskalender hangt eindelijk! Nu zien we wanneer iedereen jarig is en aankomende maandag is dat Bas!

Een fijn weekend allemaal!!

Terug naar overzicht
Meerdere groepen

Hulp gevraagd

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas met zijn Pieten weer ...

Groep 6a

Info november

Wat hebben we weer veel gedaan. Maandag hebben we lootjes ...

Groep 6a

Fijne start

We zijn weer goed gestart na de herfstvakantie. Meteen ...

Groep 6a

Fijne herfstvakantie

Alweer 8 weken voorbij. Wat vliegt de tijd toch ...

Groep 6a

IVN 8-10-18

Maandag 8 oktober hadden we IVN met de klas. Het was erg ...

Groep 6a

Info

Week 5 is bijna voorbij. Vandaag hebben we heel veel tijd ...

Groep 6a

Welkom

Welkom in groep 6A!Inmiddels zijn we al 3 weken op school ...