Bijna Sinterklaaaaas

Nog een weekje wachten en dan....sint!! We hadden allemaal onze schoen vast gezet en er zat bij iedereen een mooie button in! Ondertussen is er een mooi bed op ons podium neergezet zodat de pieten eventueel kunnen blijven slapen, en volgens mij hebben ze dat van de week al gedaan! Ze hadden een mooie brief voor ons achter gelaten!! Ook vonden we op de tafel van Danique, die haar verjaardag vierde, sint-bingokaarten zodat we op 4 december met de sint bingo kunnen spelen. Juf Marianne wil dan ook graag mee spelen dus ik werk die dag zelf! Verder hebben alle kinderen een sint werkboekje gekregen, kijken we elke dag het sint journaal, zingen we samen met de pieten en hebben van onze mandarijnen een piet en een sint gemaakt!

Maar we zijn niet alleen met de sint bezig geweest: Zo hebben we een toets van begrijpend lezen gemaakt, een rekentoets, en we hebben onze werkboeken van schrijven uit. Volgende week mogen die mee naar huis.

Voor degenen die het nog niet wisten: juf Nanne heeft een baan op een andere school en is opgevolgd door juf Lonneke van Liempd. Zij woont achter de school en heeft als kind nog bij mij in de klas gezeten. Dat gaat helemaal goed komen!

Verder hebben we vanaf deze week een boekje "Stellen" waarin we leuke verhaaltjes kunnen schrijven. Daarnaast is ons rondje op de tafel ook nieuw: de rode kant betekent dat ik hulp wil van juf of van een ander kind...de groene kant betekent dat ik best vooruit kan. Zo leren we omgaan met uitgestelde aandacht en leren we van elkaar!!

 

 

Terug naar overzicht
Groep 4a

Even een update...

Alweer april!!!! Het is een tijdje geleden, maar laten ...

Groep 4a

Herfst in de klas

Sinterklaas staat op het punt om aan te komen, en wij zijn ...

Groep 4a

We zitten er weer helemaal ...

De vakantie lijkt alweer ver weg. Het is echt herfst in de ...

Groep 4a

Laatste weekje voor de ...

Alweer een week van hard werken voorbij. Even een update ...

Groep 4a

Alweer een week voorbij....

*Met taal hebben we deze week geleerd wat werkwoorden en ...

Groep 4a

Al veel geleeeerd!

Even een berichtje uit onze groep zodat de mama's en de ...

Groep 4a

Judoooooo

Onze 1ste judoles was top!!!Het gaat deze keer over ...

Groep 4a

Ons begin....

Een complimentje voor alle kinderen hoor!!!Juf Marianne is ...