Welkom in groep 1/2b

Lieve kinderen, beste ouders
Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zo ver! Onze eerste schooldag! Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien!!
Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen hier nog een paar kleine dingetjes:
* neem aanstaande maandag allemaal een lege drinkbeker, voorzien van naam, mee naar school. Zo kunnen de kinderen de hele dag water drinken als ze zin hebben. Deze blijft gedurende het jaar in de klas en wordt wekelijks in het weekend gepoetst. Op toerbeurt neemt elke vrijdag een ander kind de bekers mee naar huis om ze te wassen. Op maandag worden ze weer teruggebracht.
* elke ochtend nemen we in de rugzak drinken mee in een beker met goed afsluitbare dop en vers fruit of groenten. We hebben rond 10u onze fruitpauze.
* als uw kind overblijft stop dat eten dan onder in de rugzak.
* schroom niet om reservekleren mee te geven in de rugzak. Want ongelukjes kunnen eens een keertje gebeuren en dan is het voor uw kind fijn als ze eigen kleren bij zich heeft.
* in principe gymen wij op blote voeten, maar heeft u liever dat uw kind gymschoenen draagt, voorzie de schoenen dan van naam en geef ze de eerste week mee naar school.
* vanwege de coronamaatregelen zal de kennismaking met de ouders anders zijn dan u en wij gewend zijn. Graag u begrip hiervoor. Verdere informatie volgt snel schoolbreed.
* wilt u iets met ons bespreken dan kan dit natuurlijk altijd via de mail of aan de poort. Onze mailadressen zijn: lverspuij@skozok.nl en bgorrens@skozok.nl

Voor nu wensen wensen wij jullie nog een fijn weekend toe en dan zien wij de kinderen maandag op het schoolplein.
Groetjes, juf Lonneke en juf Brigitte

Terug naar overzicht
Groep 1/2b

De eerste ridderwerkjes!

De kinderen zijn super enthousiast gestart aan het ...

Meerdere groepen

Ridders en kastelen

In het kader van de Kinderboekenweek zijn we gestart met ...

Groep 1/2b

Nieuw thema!

Lieve papa’s en mama’s,De start is gemaakt en de eerste ...